Despre Noi

Galeria de arta contemporana -Renaissance Art  Gallery

Renaissance Art  Gallery isi propune sa fie viitoarea casa a artistilor romani si straini din Romania, expunand si promovand lucrarile artistilor din portofoliu prin organizarea de vernisaje tematice individuale si de grup atat la sediul Galeriei din zona de nord a Bucurestiului, Pipera, cat si in alte locații si pe retelele media si de socializare!

Indiferent daca sunteti colectionar sau iubitor de arta sau pur si simplu doriti amintiri frumoase ale timpului petrecut in Romania, va invitam la Galeria noastra unde vom expune o varietate de artisti romani si expati, care creeaza forme frumoase de arte vizuale, cum ar fi picturi in ulei , acrilic, tuș sau mixed media pe pânza, piele sau hârtie, sculptura si fotografie, sticla, ceramica , mobila personalizata.

La galeria noastra puteti beneficia de cursuri de arta si alte tipuri de seminarii legate de arte vizuale si parfumerie, de asemenea, vom gazdui diverse evenimente legate de arta (seri de film, de poezie, cluburi de carte, cursuri de pictura si desen).

Oferim, de asemenea, posibilitatea de a va inscrie pentru o vizionare privata in cadrul careia va puteti intalni personal cu artistul preferat.

Spatiul galeriei poate fi inchiriat pentru diverse evenimente, pentru mai multe detalii puteti completa Formularul de Contact sau ne puteti scrie la oana@renaissance-artgallery.com