PARTENER ARTSY

Follow Renaissance Art Gallery on Artsy

Despre Noi

Galeria de arta contemporana -Renaissance Art  Gallery

„<Sa creeam expozitii tematice pornind  de la un concept sau o poveste impreuna cu artistii Romani sau ex-pati care traiesc in Romania sau au o conexiune cu Romania>”, este motto-ul Renaissance Art Gallery”, declara Oana Visoiu, proprietara galeriei si cea care curatoriaza expozitiile.
Dorinta noastra este sa nu fim perceputi doar ca niste ziduri able de expunere ci ca un impresar al Artistilor din portfoliu cu care sa dezvoltam o relatie de lunga durata promovandui atat in Romania cat si peste hotare.  

In acest demers, incepand din luna Septembrie 2018,  am devenit Galerie partener al website  International  de arta ARTSY, unde Renaissance Art Gallery deja apare ca reprezentand o parte din Artistii sai din portfoliu,   ARTISTI  care au fost atent selectati de Galerie si apoi aprobati de catre ARTSY pentru a fi prezentati catre colectionarii lor din intreaga lume.

In calitate de iubitor de arta sau colectionar acum este mai usor sa fi conectat cu piata de arta Internationala devenind membru al website ARTSY si de asemenea, este important sa ii sustii pe artisti   ARTSY apasand butonul „follow” pentru Artistii lui  Renaissance Art Gallery sau  oricare alt artist favorit.

Indiferent daca sunteti colectionar sau iubitor de arta sau pur si simplu doriti amintiri frumoase ale timpului petrecut in Romania, va invitam la Galeria noastra unde vom expune o varietate de artisti romani si expati, care creeaza forme frumoase de arte vizuale, cum ar fi picturi in ulei , acrilic, tuș sau mixed media pe pânza, piele sau hârtie, sculptura si fotografie, sticla, ceramica , mobila personalizata.

La galeria noastra puteti beneficia de cursuri de arta si alte tipuri de seminarii legate de arte vizuale, de asemenea, vom gazdui diverse evenimente legate de arta (seri de film, de poezie, cluburi de carte, cursuri de pictura si desen).

Oferim, de asemenea, posibilitatea de a va inscrie pentru o vizionare privata in cadrul careia va puteti intalni personal cu artistul preferat.

Pentru mai multe detalii puteti completa Formularul de Contact sau ne puteti scrie la oana@renaissance-artgallery.com