Despre Noi

Galeria de arta contemporana -Renaissance Art  Gallery

Sa creeam expozitii tematice pornind  de la un concept sau o poveste impreuna cu artistii ”, este motto-ul Renaissance Art Gallery”, declara Oana Visoiu, proprietara galeriei si cea care curatoriaza expozitiile.

Dorinta noastra este sa nu fim perceputi doar ca niste ziduri able de expunere ci ca un impresar al Artistilor din portfoliu cu care sa dezvoltam o relatie de lunga durata promovandui atat in Romania cat si peste hotare.  

In acest demers, incepand din luna Septembrie 2018,  am devenit Galerie partener al website  International  de arta ARTSY, unde Renaissance Art Gallery va expune doar Artistii pe care ii reprezinta,   ARTISTI  care au fost atent selectati de Galerie si apoi aprobati de catre ARTSY pentru a fi prezentati catre colectionarii lor din intreaga lume.

In calitate de iubitor de arta sau colectionar acum este mai usor sa fi conectat cu piata de arta Internationala devenind membru al website ARTSY si de asemenea, este important sa ii sustii pe artisti   ARTSY apasand butonul „follow” pentru Artistii lui  Renaissance Art Gallery sau  oricare alt artist favorit.

Oferim, de asemenea, posibilitatea de a va inscrie pentru o vizionare privata in cadrul careia va puteti intalni personal cu artistul preferat.

Pentru mai multe detalii puteti completa Formularul de Contact sau ne puteti scrie la oana@renaissance-artgallery.com