Darius Hulea: Arta Lecturii – 4 Octombrie 2019-3 Martie 2020, Castelul Cantacuzino Busteni

Darius Hulea: Arta Lecturii – 4 Octombrie 2019-3 Martie 2020, Castelul Cantacuzino Busteni

Expozitia “Arta Lecturii” de la Castelul Cantacuzino din Busteni scoate in evidenta legatura spirituala dintre om si carte, prin puterea artistului de a o transpune intr-un mediu vizual, dar in acelasi timp reaminteste omului de importanta cartilor pentru cunoastere.

Ea incurajeaza pastrarea cartilor cat mai aproape de suflet, aidoma unor prieteni dragi, lansand astfel o invitatie de alaturare la lectura prin cititorii surprinsi pe panza. Povestile sunt redate intr-un mod unic si subiectiv, demonstrand ca ele raman o sursa infinita de inspiratie. Naturile statice din expozitie abunda cu carti, demonstrand ca prezenta acestor obiecte, chiar cu rol decorativ, asigura omul ca are o eliberare si un raspuns mereu la indemana. Unele lucrari din expozitie demonstreaza cum cartea se transforma si se adapteaza prezentului, incercand constant sa ramana de actualitate in era tehnologica.

LUCRARILE DISPONIBILE LA VANZARE LE GASITI PE ARTSY.

Pentru orice informatii privind lucrarile din galerie, ne puteti contacta la adresa: oana@renaissance-artgallery.com sau la +40 722 381 325.

PENTRU PRETURI SAU MAI MULTE INFORMATII PE PIATA INTERNATIONALA DE ARTA PUTETI ACCESA SITE-UL INTERNATIONAL ARTSY, UNDE RENAISSANCE ART GALLERY APARE CA O GALERIE PARTENERA, IAR DARIUS HULEA ESTE UNUL DINTRE ARTISTII REPREZENTATI.

Acum este mai usor pentru dvs. sa aflati care sunt noutatile si tendintele din lumea Artei Internationale si sa va sustineti artistii preferati daca va abonati la ARTSY si faceti clic pe Urmariti Artistii Renaissance Art Gallery sau pe orice alt artist din lume.