Delta Dunarii – Forta prin fragilitate (1 – 4 Septembrie 2017)

Delta Dunarii – Forta prin fragilitate (1 – 4 Septembrie 2017)

 Artisti: Jane TaggVali Irina Ciobanu

Jane Tagg

Natura fragila a ecosistemului este reprodusa prin folosirea mediului si structurii delicate a sculpturilor de hartie. Forme taiate cu laserul de plante, zambile, pesti si pelicani, sunt folosite pentru a crea forme sculpturale care amintesc de germinarea structurilor de seminte si fac aluzie la imagini de crestere prin asocierea cu mugurii de plante si radacini. Utilizarea imaginilor repetitive prin forme de hartie alaturate imita metodele de clonare, intalnite in experimentele stiintifice folosite in metodele de regenerare.

Lucrari Disponibile in Galerie pentru Vanzare – Jane Tagg:

*dimensiunile sunt exprimate in cm.

Vali Irina Ciobanu

Vali a transformat studioul propriu intr-un laborator alchimist, experimentand o perioada lunga de timp pentru a descoperi formula potrivita care ar conferi operelor de arta atat efervescenta intensa a culorii, cat si durabilitate. Ea s-a intalnit cu acest stil de pictura prin scurta descriere a lucrarii lui Leonardo da Vinci „La Bella Principesa”, prezentata de Martin Kemp si Pascal Cotte in cartea cu acelasi nume.

Lucrari Disponibile in Galerie pentru Vanzare – Vali Irina Ciobanu:

*dimensiunile sunt exprimate in cm.

Click pe imagine pentru a vizualiza brosura expozitiei

Vali Ciobanu Despre Tehnica Picturii pe Piele

Pentru orice informatii in legatura cu lucrarile, ne puteti contacta la: oana@renaissance-artgallery.com sau la +40 722 381 325.