Iulia Toader: Varsta de Aur (10 Mai – 24 Mai 2017)

Iulia Toader: Varsta de Aur (10 Mai – 24 Mai 2017)

 

 

„Varsta de aur ar fi acea puritate in care ne refugiem, un loc in timp, un moment in spatiu, un taram populat cu arhetipuri si simboluri primordiale, care ne dau serenitate si centru in furtuna experientelor existentei.

Am gasit inspiratia pentru aceasta colectie dupa pierderea tatalui meu, in toate lucrurile pe care am inceput sa le pretuiesc in viata mai mult decat aurul material. In plantele mele preferate, palmierii, in liniile corpului feminin, in culorile copilariei, pastelate sau crude si primare, in amintiri curioase cu pasari si flori din tari indepartate, in somn, in odihna si visare cu ochii deschisi, in supranatural si poveste.

Acesta este aurul meu acum: trairea unui amalgam de senzatii de desfatare, cautarea frumosului, amintirile, uitarea de sine.” – Iulia Toader

Lucrari Disponibile in Galerie pentru Vanzare

Iulia Toader: Varsta de aur

*Dimensiunile lucrarilor sunt exprimate in cm.

1. EXOTICA

2. GOLD

Curatorul Karima Radwan Elmaghraby despre Golden Age:

 

 

Curator Karima Radwan Elmaghraby intervievand artista Iulia Toader despre etapele procesului de creatie a lucrarii GOLDEN:

 

 

Pentru orice informatii in legatura cu lucrarile, ne puteti contacta la: oana@renaissance-artgallery.com sau la +40 722 381 325.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *