Marian Simon: SAMSARA (24 Mai – 23 August)

Marian Simon: SAMSARA (24 Mai – 23 August)

 

Arta suprarealista imbracata in cafea

„Nu am baut si nu beau cafea niciodata, dar acest lucru nu m-a impiedicat sa fiu fascinat de culoarea cafelei, culoarea vintage a elegantei, rafinamentului, clasicului, a oniricului, a visului, a subconstientului, a psihanalizei si in ultima instanta a artei suprarealiste .

Termenul de „samsara” este strans legat de notiunile de „avidya” si „karman”.

Samsara desemneaza circuitul existentei in lume pe baza formulei nastere-moarte-renastere. Potrivit faptelor din viata anterioara, omul se reincarneaza, urmand ca si dupa aceasta viata sa urmeze o alta. Aceasta lege fundamentala a transmigratiei (samsara) are la baza gandirea religioasa si filozofia indiana.”  – Marian Simon

SAMSARA este expozitia personala de grafica suprarealista care are ca si dominanta a laviului din background numai CAFEAUA si peste fundalul de cafea Marian foloseste tus cu o tenta de acrylic pentru crearea a celor 24 de grafici de 100x70cm.

Restul este arta, respiratie filosofica grafica suprarealista, cafea si tacerea visului.

Ce este arta suprarealista? <Aducerea visului in realitatea imediata fara a trece nimic prin cenzura constiintei.>  Salvador Dali

Lucrari Disponibile in Galerie

Grafica suprarealista, 70X100 cm, grafica de sevalet , laviu de cafea

*vezi mai jos disponibilitatea lucrarilor in galerie

Pentru orice informatii in legatura cu lucrarile, ne puteti contacta la: oana@renaissance-artgallery.com sau la +40 722 381 325.