Vali Irina Ciobanu: Istorii Vizuale in Jurul Lumii – De la Harta la Arta – Ianuarie – Mai 2018

Vali Irina Ciobanu: Istorii Vizuale in Jurul Lumii – De la Harta la Arta – Ianuarie – Mai 2018

Suntem incantati sa va invitam la un Vernisaj incredibil de special.

Chiar daca sunteti proaspat intorsi din vacantele petrecute pe taramuri de vis ale globului pamantesc, hartile pictate pe piele ale artistei va vor trimite din nou intr-o calatorie imaginara atat geografica dar si de istorie.

Expozitia va cuprinde o colectie de 3 harti originale pictate pe piele dupa o reteta a lui Leonardo da Vinci pe care Vali a redescoperit-o cu success dar si schite mai mici cu personaje din harti cat si printuri de diferite dimensiuni ale acestor harti originale cat si a altor  harti care au fost vandute in urma Expozitiei pe care artista a avut-o la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi din Bucuresti.

De asemenea, covoarele confectionate manual dupa tehnici antice din lana toarsa manual si vopsita natural vor fi inca expuse in Galerie.

Impreuna, hartile pe piele pictate de un artist contemporan si covoarele contemporane, vor sublinia ambianta Renascentista a evenimentului.

Lucrari Disponibile in Galerie:

Vali Irina Ciobanu, curatora Karima Elmagharaby Radwan si galerista Oana Visoiu, la „Neatza cu Razvan si Dani”

Pentru orice informatii in legatura cu lucrarile sau covoarele din galerie, ne puteti contacta la: oana@renaissance-artgallery.com sau la +40 722 381 325.