Victor Andrei Ionescu: De La Intuneric Inapoi La Lumina – Aprilie 2019 -Renaissance Art Gallery Art Space

Victor Andrei Ionescu: De La Intuneric Inapoi La Lumina – Aprilie 2019 -Renaissance Art Gallery Art Space

„Inainte de schizofrenie, arta mea era calda si optimista. Dar apoi, gradual, a evoluat spre un stadiu mai intunecat. Starea s-a datorat depresiei asociate abuzului de droguri la acel timp. Obisnuiam sa pictez reprezentari ale halucinatiilor vizuale sau doar pictam ca sa scap de cele auditive.

Intr-o zi fratele meu, actor de profesie, a intrat la mine in atelier sa ma vada. A vazut picturile si a strigat spre mine „Ce este cu negrul asta in lucrarile tale? Cine crezi ca o sa le admire sau cumpere?” Acela a fost momentul in care am inceput usor sa ma vindec si arta mea a devenit una mai luminoasa si mai plina de culoare.”

Alte Expozitii: 

2015 „Barbosi si demoni” – Colectiv Club

2013 Bebekunst – Carol 53

2016 Avanpost – Noaptea caselor, Bucharest

2017 Noaptea galeriilor, Lente

Lucrarile disponibile la vanzare le gasiti pe Artsy.

Pentru orice informatii privind lucrarile din galerie, ne puteti contacta la adresa: oana@renaissance-artgallery.com sau la +40 722 381 325.

Pentru preturi sau mai multe informatii pe piata internationala de arta puteti accesa site-ul international ARTSY, unde Renaissance Art Gallery apare ca o galerie partenera, iar Victor Andrei Ionescu este unul dintre artistii reprezentati.

Acum este mai usor pentru dvs. sa aflati care sunt noutatile si tendintele din lumea Artei Internationale si sa va sustineti artistii preferati daca va abonati la ARTSY si faceti clic pe Urmariti Artistii Renaissance Art Gallery sau pe orice alt artist din lume.