Lust by Freya – primul evenimet din seria care a avut loc la REPER by ESS – București RO in 20 Octombrie 2023

Lust by Freya –  primul evenimet din seria care a avut loc la REPER by ESS – București RO in 20 Octombrie 2023

Primul eveniment din seria Lust by Freya din data de 20 octombrie 2023 la Reper by ESS a fost un success. S-au comparatively 200 bilete pe LIVETICKETS sau iTICKET ori la intrare.

Participantii au intrat într-o lume în care inhibițiile au disparut!

La intrare când s-a scanat cod bare bilet , care a putut fi achizitionat de pe LIVETICKETS sau iTCKET , se dat și un colierul, pe care TREBUIEA sa il porti: roșu daca esti intr-o relatie, galben- daca esti singur dar neconvins ca vrei sa ai o relație și , dacă te place cineva tb sa te convingă si verde- daca ești deschis total catre o relatie.

roșu- not interested

galben- interested but I need to be convinced

verde- interested

FREYA Zeița Fertilității și a Frumuseții Vă Cheamă

Intrați în lumea lui Freya, strălucita zeiță nordică a fertilității și frumuseții. Evenimentul nostru este o celebrare imersivă a grației, puterii și seducției sale, unde veți fi învăluiți de o atmosferă senzuala.

Odisee Sonoră Printre Genuri

✨ Pregătiți-vă să dansați până dimineața pe ritmurile intoxicante ale a muzicii Tech House și dance. Fiecare set va crea o ambianță unică care reflectă pasiunea și frumusețea lui Freya.

Vă Așteaptă Experiențe Senzuale

✨ Dansatoare Exotice: Asistați la interpretări fascinante susținute de două dansatoare exotice care vă vor captiva simțurile cu grația și seducția lor. Ele încarnează esența lui Freya însăși, lăsându-vă fermecați.

Simțiți ritmul nopții în timp ce DJ-ii noștri vă poartă într-o călătorie sonoră. Julian Welsh și Cotoraci vor crea o pânză muzicală care reflectă pasiunea și frumusețea lui Freya.

Avem o selecție de cocktail-uri inspirate de lumea încântătoare a mitologiei europene de nord. Fiecare băutură conține cate un element afrodisiac, inspirate de senzualitatea lui Freya.

Locația noastră este o capodoperă vizuală, împodobită cu decorațiuni inspirate de Freya și poveștile fascinante ale mitologiei nord-europene. Fiecare colț este o operă de artă, invitându-vă să explorați și să descoperiți. Pe lânga că veți păși sau dansa pe arta lui Mihai Răuța ca pe covorul roșu, artistul conceptual va fi prezent în seara evenimentului ca să vă povestească experienta lui când a creat albumul XEX LIBRIS– un album creat din cenușa unui club din București care a ars.

Oana V Renaissance si Radian Alexandru dansand pe podeaua tapetata cu print fotografii din cadru album XEX Libris prezentat de artist in cadru proiect unCLUB parte SP!C organizat de Fundatia Juxta Arhitect Dr. Iulia Toader la Muzeul MARe

În caz că aveți timp ( 56min) să ascultati discurs artist la lansarea album fotografie la Muzeul de Arta Recentă MARe sau daca aveti doar 15 min sa cititi povestea album si sa vizualizati imaginile care vor fi prezentate in seara eveniment si pe care, de ce nu, vi le puteti achizitiona in doua formate 90x60cm sau 90x90cm, dati clic pe linkurile de mai jos și nu veți regreta:

Prezentare 56 min You Tube album XEX LIBRIS de Mihai Răuța– 3 Martie 2023 Muzeul MARe

Album XEX LIBRIS de Mihai Răuță

Deblocați Magia LUST by FREYA

Alăturați-vă nouă pentru o noapte în care dorința și frumusețea se întâlnesc într-o fuziune spectaculoasă a artei, muzicii, dansului și a miracolului mitic. Îmbrăcați-vă cu stil și lăsați-vă zeița sau zeul interior să strălucească.

Aceasta nu este doar un eveniment; este o experiență care va trezi simțurile și vă va lăsa dorind mai mult. Sunteți pregătiți să vă lăsați pradă farmecului din „LUST by FREYA”? Nu ratați această noapte a pasiunii și frumuseții!

REAMINTIM:

Data: 20 octombrie 2023 ⏰ Ora: 19:00 Locația: Reper by ESS

Asigurați-vă locul în această seară extraordinară achiziționând biletele acum. 

Alăturați-vă nouă în omagierea farmecului atemporal al lui Freya, zeița fertilității și a frumuseții, și bucurați-vă de o noapte de extaz mitic.

Deblocati-va dorințele. Îmbrățișați-vă frumusețea. Alăturați-vă nouă la LUST by FREYA!

60 RON daca se cumpara de pe site acum- click  LIVETICKETS– sau iTICKET

65 RON in seara eveniment si intra si un drink ( capacitate max 200 persoane, daca se depaseste nu se va mai intra).