REMESH: AL 2-LEA EVENIMENT DE CARITATE AL GALERIEI – IUNIE 2017

REMESH: AL 2-LEA EVENIMENT DE CARITATE AL GALERIEI – IUNIE 2017

In Iunie 2017, pe parcursul a doua seri, Renaissance Art Gallery a gazduit pro bono evenimentele de celebrare a Certificarii Fair Trade pentru REMESH.

REMESH da o a doua sansa!

REMESH da o a doua sansa oamenilor dezavantajati sa ii reintegreze in societate.

REMESH da o a doua viata produselor& materialelor  reciclandu-le in ceva folositor, ei recicleaza materialele care sunt folosite pentru panourile publicitare ale marilor retaileri si le transforma in superbe produse, inclusiv RE MIAU- niste fotolii incredibil de simpatice pentru pisici!

Evenimentul REMESH a coincis cu prezentarea pe simeza Galeriei a expozitiei de grafica suprarealista SAMSARA de Marian Simon!

Samsara desemneaza circuitul existentei in lume pe baza formulei nastere-moarte-renastere, iar REMESH prelungeste viata unor materiale care nu sunt biodegradabile si ofera locuri de munca unor oameni luati de pe strada!

Galeria a fost primul client care a cumparat jaluzele roll up si suport etichete de la REMESH! De asemenea una dintre artistele Galeriei, Marianna Villanueva, ii ajuta pro bono pe cei de la REMESH cu designul produselor lor.