5

5-Banda lui Möbius sau mai simplu banda Möbius (mai rar scris și Moebius) este un model de suprafață cu o singură față și o singură margine. Banda are proprietatea matematică de a fi neorientabilă. In interiorul acestui paradox matematic se afla din nou ingerul cu o singura aripa, cautator de sine./ The Möbius strip or Möbius strip* (sometimes spelled Moebius) is a model of a surface with a single side and a single edge. The strip has the mathematical property of not being orientable. Within this mathematical paradox resides the self-searching, one-winged angel.

5-Banda lui Möbius sau mai simplu banda Möbius (mai rar scris și Moebius) este un model de suprafață cu o singură față și o singură margine. Banda are proprietatea matematică de a fi neorientabilă. In interiorul acestui paradox matematic se afla din nou ingerul cu o singura aripa, cautator de sine./
The Möbius strip or Möbius strip* (sometimes spelled Moebius) is a model of a surface with a single side and a single edge. The strip has the mathematical property of not being orientable. Within this mathematical paradox resides the self-searching, one-winged angel.