Anca Irina Lefter

Anca Irina Lefter

Expozitia „PORTAL – Immersive Art Experience & Science”

Expozitia „PORTAL – Feminine Cycle”

Expozitia – NAG, Hotel InterContinental: „PORTAL – Immersive Art Experience & Science”

Articole in Presa si Comunicate de Presa:

Facebook pagina a NAG – Noaptea Alba a Galeriilor- program expozitii 11 October 2019 , care include si Portal expozitie ( pe harta NAG aparea la numar 49) de Anca Irina Lefter la InterContinental Hotel Bucuresti organization de Renaissance Art Gallery

NAG- noapteagaleriilor 11 Octombrie 2019

Stylezza.com

OZB Magazine – Feminine Cycle

Anca Irina Lefter este un artist complex: pictor si designer de arta conceptuala, a studiat la Institutul European de Design din Barcelona si Florenta cat si Scoala de pielarie din Florenta -Italia la sectia design de accesorii marochinarie. 

In ceea ce priveste pictura, Anca expune personal inca din 2010 iar incepand cu anul 2018 Anca, dorindu-si sa se afirme si in plan international ca artist plastic, ea a inceput o colaborare cu Renaissance Art Galery pentru proiectul PORTAL, o combinatie de pictura, stiinta si arta de a trai frumos.

In 2018 lanseaza proiectul imersiv PORTAL, un concept dinamic si unitar care inspira oamenii si ii incurajeaza sa-si exprime unicitatea si sa se reconecteze cu ei insisi prin pictura, muzica, fashion, stiinta si, prin conectarea cu aceste elemente, sa invete sa respecte mediul inconjurator, deoarece ei sunt o parte din el. 

Anca s-a nascut in Tulcea Dunarea-Delta intr-o familie de artisti. Prima ei lectie de pictura a fost cand avea 2 ani in Palatul Copiilor din Tulcea, cu domnul Vlahos ca profesor. Cand avea 15 ani, a decis sa se mute singura la Bucuresti pentru a studia arte murale la Liceul Tonitza din Bucuresti.