IRINA NEACSU

IRINA NEACSU

Expozitia „De la Botanic la Abstract & Cartea Starilor Sufletesti”

Expozitia „Viata Bulbilor”

Irina Neacșu este designer si artist botanica ASBA. Portofoliul ei include proiecte variate, de la pictura si grafica, la cursuri de arta, lucrari de arta aplicata si design interior.

In domeniul designului, Irina a devenit un brand international si a expus la diverse targuri si evenimente de design in Europa. Colectiile ei se axeaza pe tapiterie personalizata si piese de mobilier de accent, manufacturate in tehnica colajului textil si printului pe suport textil. Irina lucreaza pe mobilier vechi si nou, restaureaza si personalizeaza piese in functie de nevoile clientilor ei. Colectiile ei de design includ accesorii pentru casa si mobilier, de la piese unicat, la serii mici.

In pictura si grafica, fascinatia ei pentru subiectele botanice devine tema principala, pe care o poarta, in tehnici diferite, de la clasic la abstract. Lucrarile ei se axeaza atat pe portretizarea frumusetii naturale, cat si pe ilustrarea efemeritatii si mortalitatii. Picturile naturaliste și observarea intens conduc lucrarile Irinei prin expresii diferite: ilustratie botanica clasica, tus si grafica, pictura in ulei in stil abstract si clasic. La cerere se pot realiza si lucrari personalizate, pentru proiecte specifice.

Expozitii:

2018- Bucuresti, Romania- Gradina Botanica a Universitatii Bucuresti in colaborare cu Renaissance Art Gallery, expozitie solo pictura botanica „Viata Bulbilor”

2017 –Bucuresti, Romania – Galeria Renaissance Art Gallery, expozitie de pictura solo, „De la Botanic la Abstract”

2017 – Bucuresti, Romania – RDW, Romanian Design Week, sectiunea grafica

2017 – Bremen, Germania – expozitie de carte de artist

2017 – Liverpool, UK – targ de carte de artist

2016 – Bucuresti, Romania – Galeria Galateca – expozitie de design

2015 – Ljubljana, Slovenia – Luna de design

2015 – Paris, Franta – Maison&Objet

2014 – Paris, Franta – Maison&Objet

2014 – Florenta, Italia – expozitie de grup

2013 – Graz, Austria – Luna de design

2013 – Florenta, Italia – Saptamana de design

Lucrarile artistei din Expozitii

„De la Botanic la Abstract” si „Cartea Starilor Sufletesti”, le puteti vedea aici.

„Viata Bulbilor” o puteti vedea aici