VALI IRINA CIOBANU

VALI IRINA CIOBANU

Vali Irina Ciobanu s-a nascut la Valea Popii, Calarasi, in anul 1976 si a absolvit Facultatea de Filosofie Bucuresti, sectia Istoria Culturii si Religiilor.

Vali concepe modernitatea ca pe un opus al abstractizarii, in temeiul unor practici de sevalet recuperate din veacurile vechi, unele chiar din Renastere si cu sprijinul spiritual al unui public cultivat.

“Tablourile ei realizate intr-o maniera inedita, pe bucati de piele preparata dupa reteta inspirata din tehnicile lui Leonardo da Vinci, pictate cu culori de apa, lianti si fixative specifice sunt obiecte de arta in sine.” – Tudor Octavian

Vali Irina Ciobanu are numeroase lucrari in colectii particulare din tara si strainatate, atat expozitii personale cat si de grup, participari in tabere de creatie.

Bucurati-va de lucrarile artistei expuse in Galeria noastra:

Mai multe informatii despre tehnica deosebita de pictura pe piele folosita de Vali Irina Ciobanu, aflati chiar de la artista insasi:

Vali Irina Ciobanu si expozitia ei de la Galeria noastra, prezentate la Antena 1 TV la “Neatza cu Razvan si Dani”.

Acelasi show, alta expozitie:

Aici puteti citi Un foarte frumos articol despre artista Vali Irina Ciobanu, artista cu care Galerie Renaissance Art Gallery a avut primul Vernisaj intr-o expoziție superba de grup in Martie 2017.