ALEXANDRA ANDONE

ALEXANDRA ANDONE

Expozitia „Essentialism”

Alexandra Andone a studiat si profeseaza in domeniul creatiei si comunicarii de brand. Vocatia pentru arta si-a descoperit-o acum 7 ani, la 27 de ani. A petrecut 4 ani studand tehnica picturii in ulei in atelierul Maestrului Nicolae Maniu, unul dintre cei mai buni pictori contemporani ai Romaniei, singurul reprezentat in ultimii 20 de ani de renumita galerie OPERA Gallery in Shanghai, New York si Paris. In tot acest timp, Alexandra a avut expozitii de pictura personale  si de grup, marcand o intrare consistenta in universal Artelor din Romania atat in capitala tarii, Bucuresti dar si in Cluj- capitala artelor Romanesti care a creat faimoasa Scoala de la Cluj si pictori de renume Mondial ca Adrian Ghenie. Expozitiile Alexandrei s-au bucurat de un real success si de o simpatie sincera a publicului, datorita subiectelor dezinvolte, originale si a culorilor mereu vii, puternice.

“Pictez pentru ca sunt provocata mereu de idei si executia lor. Cand privesc un tablou vad o fereastra catre o alta lume.

O lume noua.

O lume ce se lasa descoperita si invita la o calatorie dincolo de peretele pe care este asezata pictura. Acolo unde povestile sunt martorii evenimentelor, acolo unde copacii vorbesc, aripile sunt libere si culorile simplfica formele. Acolo unde este creatia noua.” 

“Pictez pentru ca am foarte multa culoare in suflet”